Groepslessen

 

Er is niks zo leuk als samen zingen!
Behalve dat het heel gezellig is, is het ook heel leerzaam. Door met elkaar te zingen kun je elkaar versterken en blijkt bijvoorbeeld ineens die hoge noot helemaal niet meer zo moeilijk. Of haal je die lange noot ineens wel. Ook kun je zo meerstemmig leren zingen want je hebt altijd wel iemand naast je die dezelfde stem zingt.

Wist je dat je wanneer je zingt je echt alles even los kunt laten, je kunt nergens anders meer aan denken omdat je lichaam bezig is met het zingen. Daarnaast komt er ook endorfine vrij, wat stress vermindert en het gevoel van plezier vergroot. Als je dat dan ook nog in gezelschap van een leuke club mensen doet dan wordt zingen een feestje!

In de groepslessen besteden we ook aandacht aan gezond stemgebruik waaronder de zangademhaling en plaatsing van de klank. Dit doen we gelijk in de nummers die we zingen waar ook melodie, ritme en zuiverheid aan bod komen. Maar voorop staat het plezier van het samen zijn en het samen zingen! 

De groepslessen worden gegeven op de MAANDAGAVOND in Cultureel Centrum de Brinkhoeve in Poortugaal. Kijk hieronder voor de beschrijving van de verschillende groepslessen.

De eerste groep ZEKER ZINGEN! is heel laagdrempelig en je hebt geen zangervaring nodig. De tweede groep ZIN(G) IN? is voor mensen die graag meerstemmig zingen en die een uitdaging niet uit de weg gaan.

We beginnen de avond gezellig met beide groepen samen om 19.15 met wat inzingoefeningen en/of liedjes en daarna werken we aan ons gezamelijke nummers. Na een gezamenlijke pauze gaat vanaf 20.30 de tweede groep verder met hun eigen nummers.

 

Zeker Zingen! Groepsles
Wanneer: elke maandagavond 19.15-20.15/30
Waar: Cultureel Centrum De Brinkhoeve in Poortugaal, kerkstraat 12

Wil jij gewoon een uurtje lekker ontspannen? Samen met een club leuke gezellige mensen waarbij je je snel thuis zult voelen.
Niet te moeilijk, geen zangervaring nodig, leuke popnummers zingen met een groepje.
Zonder lastige verplichtingen als elke week aanwezig, thuis oefenen of optreden…
Kom gezellig een keertje langs voor een vrijblijvende proefles.

 

Zin(g)in? Groepsles

Wanneer; elke maandagavond 19.15-21.30
Waar; Cultureel Centrum De Brinkhoeve in Poortugaal, kerkstraat 12

Wil jij een uitdaging in het meerstemmig zingen? Mooie meerstemmige arrangement die je thuis kunt oefenen met een praktisch muziek app. En dit samen met een hele leuke groep enthousiaste mensen?  Kom gerust een keertje binnen lopen om te kijken en sfeer te proeven. Je zult je gelijk welkom voelen!

 

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar :

 

KvK-nummer : 58194215